fbpx

Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всяка пратка се изпраща с опция за ПРЕГЛЕД.

Връщане и замяна се приемат само когато клиентът е заплатил куриерските услуги.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената стока съгласно чл. 125 и чл. 126 от ЗЗП, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Сумата, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата сума. Окончателната цена за доставка, се определя в офис на Еконт/Спиди;

1.1.3 При несъответствие, между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (на имейл: wooddesign.bg.sv@gmail.com) или устно (по телефон: +359 88 232 1103), в срок не по-дълъг от 3 работни дни от обработване на поръчката.

Връщането се допуска при следните условия:

  • Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Нас електронен адрес (wooddesign.bg.sv@gmail.com) или устно (по телефон: +359 88 232 1103), в срок не по-дълъг от 7 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.
  • Стоката да не е използвана, да няма следи от употреба или промени във външния вид.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта „OPC“. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.