Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всяка пратка е изпратена с опция за ПРЕГЛЕД.

Връщане и замяна се приемат само когато клиентът, е заплатил куриерските разходи.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на Еконт;

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (на мейл: sales@wooddesign-bg.com) или устно (по телефон: ), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.

Връщането се допуска при следните условия:

• Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Нас електронен адрес (,,,,) или устно (по телефон:…….), в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.

• Стоката да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.

 

 

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта „OPC“. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.