fbpx

Плащане и Доставка

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Заплащането на покупките се осъществява:

– Чрез наложен платеж при доставка на поръчката.

– За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката плюс куриерските услуги.

Работим с куриерски  фирми  Еконт и Спиди. Пратките се доставят в рамките на два работни дни  след изпращането за територията на България .

ВАЖНО!

Wood Design  запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти, отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.

ДОСТАВКА

Цената на доставката се определя от дадената куриерска фирма, съобразено с тяхната ценова листа. Тя варира спрямо теглото на Вашата поръчка.

Как се доставят поръчките ?

WoodDesign-bg.com доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт или Спиди(според Вашите предпочитания) за територията на България. Поръчката Ви,  може да бъде доставена до всяка точка на България – до адрес или до поискване в офис на куриера.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта “OPC”. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.