Плащане и Доставка

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Заплащането на покупките се осъществява:

– Наложен платеж при доставка на поръчката (Само за територията на България).За всяка почана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката плюс куриерските услиги.

– За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката плюс куриерските услуги.

Работим с куриерска фирма Econt. Пратките се доставят в рамките на два работни дни за територията на България .

ВАЖНО! 

Wood Design  запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.

 

Как се доставят поръчките ?

WoodDesign-bg.com доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт за територията на България. Поръчката Ви,  може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера.

 

 

 

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта „OPC“. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.