fbpx

Общи условия

Общи условия

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Тази политика за поверителност се отнася само до Wood Design клиенти и потребители на нашите онлайн услуги.  Вашите поверителни лични данни да бъдат защитени, когато използвате нашите услуги.

Как използваме Вашите лични данни?

Предоставяйки Вашите лични данни, Вие давате съгласието си да използваме събраните данни, за да можем да изпълним поетите към Вас ангажименти и да Ви предоставим услугата, която очаквате. Вашите данни са ни необходими поради следните причини:
– Да създадем Вашия личен акаунт в Wood Design(напр. Вашето име и Вашия имейл адрес)
– Да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги (напр. Вашето име, адрес, дата на раждане и банкови данни)
– Да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставка (напр. Вашия мобилен телефонен номер)
– Да се свържем с Вас, в случай на проблеми с доставката на Вашите продукти (напр. телефонен номер, адрес)
– Да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги (напр. Вашия имейл адрес)
– За да можем да удостоверим, че сте навършили възрастта, която се изисква по закон за пазаруване онлайн (напр. дата на раждане)

Ще съхраняваме Вашите данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да Ви предоставим нашите услуги или колкото се изисква от закона. След това Вашите лични данни ще бъдат изтрити. Не можем да премахнем Вашите лични данни, когато съществува законово изискване за съхранение, като правила за счетоводна отчетност или когато съществуват други правни основания да се запазят данните, като продължаващи договорни взаимоотношения.

 

Какви са Вашите права?

Имате право да поискате информация за личните данни, които съхраняваме за Вас. Ако Вашите данни са неправилни, непълни или неуместни, можете да поискате информацията да бъде коригирана или премахната.

Кой има достъп до данните?

Никога не предаваме, продаваме или разменяме Вашите данни с трети страни за маркетингови цели. Данните, които се препращат на трети страни, например фирми за транспорт във връзка с доставката на стоки, се използват само за изпълнение на ангажиментите на Wood design към Вас.

Как защитаваме Вашите данни?

Предприели сме технически и организационни мерки да защитим Вашите данни срещу загуба, манипулация, неоторизиран достъп и т.н. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с прогреса и развитието на технологиите.

 

 

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта “OPC”. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.