За Нас

WOOD DESIGN

 През 2006 година станахме собственици на няколко машини за обработка на дърво, с които създадохме нашата /занаятчийска/ работилница в гр. Свищов. В свободното си време експериментирахме с направата на различни продукти, предназначени за нас, за нашите близки и приятели. Това се превърна в любимо хоби. Постепенно с годините придобихме рутина и все повече хора започнаха да ни се доверяват при обзавеждане или декорация на дома си.
Дванадесет години по-късно изработваме с много любов и стил всеки един детайл, успяваме да съчетаем уюта на дървото със съвременните модни линии в обзавеждането. Кашпите ни са иновативни, вдъхновени от природата. Разчитаме, че със своя дизайн, уникалност и индивидуалност, ще намерят място във Вашия дом, градина, хотел.
Освен кашпи за цветя, при нас може да поръчате изработването по индивидуален проект на врати, прозорци, навеси и мебели за Вашата кухня, спалня, детска, всекидневна, а защо не и градина. Бихме могли да удовлетворим Вашите желания като Ви предложим и избор на материали– дърво или ПДЧ , според Вашия вкус, финансова възможност и усещане.